Învață să faci marketing ca un specialist

Promovează singur afacerea ta

Învață să te promovezi online fără să pierzi timp și bani în campanii nepotrivite.

Este normal să vezi lucrurile în ceață.

Îmi imaginez că ai mai participat și în alte programe, cursuri, seminarii, că ai citit despre cum să te promovezi online. Ceea ce vreau să menționez este faptul că, dacă în trecut ai eșuat la a te promova online nu este vina ta. Este multă informație, când vine vorba de promovarea online și poate fi ușor confuz. De multe ori suprainformarea te poate ține departe de succes.

Dacă ai fost ingrijorat, în trecut, că nu poți reuși să te promovezi singur în online, aș vrea să punem aceste frici deoparte. O poți face! Ai nevoie de o persoană potrivită să te îndrume.

Marile agenții sau specialiștii în marketing îți vor spune că vei avea nevoie de mulți bani pentru a avea succes online. Au motivele lor să te facă să crezi asta, dar eu sunt aici pentru a-ți spune că nu este adevărat.

Dacă te-ai gândit vreodată că cei care pretind că ai rețeta succesului tău îți vor doar banii, probabil ai dreptate. Ei nu vor ca tu să ai succes. Diferența între mine și ei este că eu vreau să te ajut să-ți descoperi singur rețeta pentru a te bucura cu adevărat de succesul pe care îl meriți.

Acesta este motivul pentru care suntem aici. Știu că visezi să schimbi lumea cu produsele și serviciile tale și că vrei să faci un impact iar eu vreau să-ți arăt cum poți face acest lucru posibil înscriindu-te în acest club.

Salut, sunt Claudiu Ciobanu, fondator și mentor în cadrul proiectului CLUB300.

Ai ajuns în locul potrivit dacă te regăsești într-una dintre situațiile următoare :

 • Simți că nu ai suficient timp să te ocupi de promovarea online a propriei afaceri.
 
 • Postările pe Facebook sau Instagram nu sunt activitățile tale preferate. 
 
 • Îți este teamă că dacă postezi prea des vei fi penibil sau vei stresa oamenii cu mesajele tale.
 
 • Nu îți dai seama care dintre rețelele sociale este potrivită pentru tine, cât de des și ce anume ar trebui să postezi.
 
 • Persoana desemnată cu promovarea afacerii tale nu are rezultate prea bune.
 
 • Vrei să acorzi mai multă atenție promovării online dar nu știi de unde să începi.
 
 • Vrei să descoperi care este rețeta de succes pentru promovarea afacerii tale în online.
 
 • Vrei ca promovarea afacerii tale să funcționeze și atunci când tu ești în concediu sau petreci timp cu familia ta.

Soluții digitale
Mentoring și Training Inovativ

Primul club din România, care încurajează și susține activ practica marketingului digital în propria afacere.

Povestea mea

Claudiu Ciobanu

Am început actvitatea online în 2006 când am deschis primul magazin online. 

Nu știam nimic despre marketingul online, nu aveam prieteni care să mă ajute și nici prea mulți bani pe care să-i investesc. Aveam timp și știam că, dacă-l investesc muncind, într-un final voi descoperi ceea ce avea să funcționeze pentru mine. 

După 10 ani și  6 magazine eșuate, am avut primul magazin online, care a trecut pragul profitabilității. Apoi am căutat o provocare mai mare.

Așa că am deschis o agenție specializată în marketing și am început să aplic, în diferite afaceri, ceea ce învățasem în cei 10 ani de comerț online. Asta mi-a schimbat viața complet. Odată înțeles mecanismul, succesul a devenit ușor predictibil și simplu de replicat. Evident, tot timpul testezi, măsori și lași loc vieții să te surprindă. Online-ul este un mediu plin de surprize, unde succesul, se poate întâmpla chiar și peste noapte, de aceea trebuie să ne pregătim pentru el.

Sunt Claudiu Ciobanu, fondator și mentor în cadrul proiectului CLUB300.

 Am înființat CLUB300, club de practică a marketingului digital în propria afacere, pentru a ajuta atreprenorii, să obțină claritate, siguranță și să fie eficienți atunci când își promovează on-line propriile afaceri.

Scopul acestui club

Scopul meu cu acest club este să ajut două categorii de antreprenori:

Pe cei care au o afacere și vor să învețe cum să o promoveze eficient online. Îi ajut să-și descopere propria rețetă, pentru a putea, mai apoi, să delege sarcini clare propriilor angajați, despre cum să promoveze online afacerea.

Pentru cei care lucrează pe cont propriu și vor să-și crească vizibilitatea brandului personal.

 

De unde știi că locul tău e în Club300?

Clubul este pentru tine dacă

 • Îți place să îți crești afacerile prin propriile puteri;
 • Știi că produsele și serviciile tale vor schimba lumea. Aceasta este singura motivație de care ai nevoie ca să continui.
 • Pentru că lupți împotriva marilor branduri și a oamenilor cu bugete nelimitate, simți că trebuie să faci lucrurile diferit și ești dispus să încerci.
 • Pentru că, în adâncul sufletului, știi că și tu poți.

Ce face diferit Club300?

Campaniile noastre se bazează pe TIMPULENERGIA și IMAGINAȚA noastră, nicidecum pe bugete mari.

Ne cunoaștem PUNCTELE TARI, PUNCTELE SLABE, și înțelegem care sunt TENDINȚELE iar asta ne ajută să fim tot timpul prezenți, ancorați în realitate.

Ne finanțăm campaniile din fonduri proprii de aceea le alegem pe cele care au RETURUL INVESTIȚIEI MARE și o RATĂ DE CONVERSIE FOARTE BUNĂ.

Majoritatea cărților de marketing, a cursurilor sau a specialiștilor în marketing vor spune că este imposibil să începi o afacere și să o promovezi, fără resurse financiare consistente.

Noi facem asta în fiecare zi, prin investiția optimă a timpului și a energiei noastre în campanii creative.

Noi suntem practicanți ai marketingului digital, care aduce valoare în viețile oamenilor și aceasta este clubul nostru.

Ce PRIMEȘTI MAI EXACT

AUDITUL PREZENȚEI ONLINE

Primul pas, după achitarea taxei, este un interviu în care ne cunoaștem și cunoaștem detaliile afacerii tale. Până la finalul primei luni vei primi un raport detaliat al prezenței tale online pentru a înțelege unde se pierd oportunități. 

CURSURI DE Specialitate

Vei descoperi secretele marketingului online. Ți-am pregătit întreaga istorie a internetului de la apariția lui până în zilele noastre. Vei înțelege cum funcționează fiecare platformă în parte și ce este cu adevărat important în promovarea online.

Practica supravegheată

Chiar dacă nu-ți permiți să apelezi la o agenție de top vei beneficia de consultanță la același nivel. Tu vei produce conținutul și vei gestiona campaniile sub îndrumarea noastră. Practic clubul va fi un filtru care-ți va oferi claritate, siguranță și eficiență. Vei trece prin acest filtru toate mesajele tale înainte să fie publicate online. 

CE spun membrii clubului

Vanessa Valdor

Emma Velasquez

CUM FUNCȚIONEAZĂ

Pasul 1 - Te înscrii în CLub

Vei fi programat pentru un interviu. Ne vei povesti despre afacerea ta, ce te-a motivat să o începi și care sunt provocările cu care te confrunți.

 

Pasul 2 - Participi la curs

Urmezi un curs care durează aproximativ 1 lună. Fiecare lecție are o provocare, dacă rezolvi rapid provocările cursul poate dura mai puțin.

Pasul 3 - Pregătirea pentru practică

Urmează o serie de întâlniri individuale, online, prin care ești ajutat să îți creezi o strategie  și un plan de marketing.

Pasul 4 - Începi să practici marketingul digital in propria afacere

În acest pas începi să creezi campanii conform planului de marketing. Vei posta în cadrul clubului privat și vei solicita feedbak pentru fiecare mișcare, astfel vei fii sigur că materialele tale sunt la calitatea optimă și că respecți strategia, înainte de comunica cu targheturile tale.

Pasul 5 - Participi la webinarii

Săptămânal voi susține un webinar live unde vom aprofunda diferite subiecte ale marketingului digital, în funcție de necesitățile voastre. 

Pasul 6

Pasul 6 nu există. Cel mai important este Pasul 4. Practicarea marketingului în propria afacere te va ajuta să-ți descoperi propria rețetă de promovare. Vei știi cum să-ți alegi colaboratorii și ce să le ceri angajaților când vine vorba de strategia de marketing, tu vei fi specialistul. 

ALEGE PLANUL POTRIVIT

Dacă vrei să îți iei informația din club și să aplici singur poți alege pachetul Starter, celelalte două opțiuni includ serviciile complete.

STARTER

€29

/lună

Auditul prezenței tale online.

Cursul Bazele Marketingului Digital.

Acces la grupul privat fără suport* Nu poți adresa întrebări.

Acces la webinariile săptămânale.

BRANDING PERSONAL

€49

/lună

Auditul prezenței tale online.

Cursul Bazele Marketingului Digital.

Acces la grupul privat cu posibilitatea de a adresa întrebări și de a solicita feedback.

Acces la webinariile săptămânale.

Suport permanent în implementarea campaniilor de markeitng online.

COMPANII

€99

/lună

Auditul prezenței tale online.

Cursul Bazele Marketingului Digital.

Acces la grupul privat cu posibilitatea de a adresa întrebări și de a solicita feedback.

Acces la webinariile săptămânale.

Suport permanent în implementarea campaniilor de markeitng online.