fbpx
Dark Light

Ceea ce mi s-a părut extraordinar, dintotdeauna, este faptul că avem capacitatea de a ne schimba.

Să zicem că te naști într-un sat uitat de lume, sau într-un cartier de la marginea orașului.

E clar că nu beneficiezi de același start, dacă alegi să te compari cu cineva mult mai bine poziționat decât tine. Dar, ai toate șansele să-l ajungi din urmă. Cum? Prin muncă!

Nimeni nu se naște învățat. Și dacă nu ai învățat, la timpul tău, poate că nici nu ai fost dat la scoală, stai liniștit, sunt mulți care au fost dați la scoală degeaba, că nu au fost atenți la ce se întâmpla acolo.

În momentul în care realizezi că tot ceea ce ți se întâmplă, depinde, în mare parte, de alegerile pe care le faci, la fel cum ai ales să ajungi să citești aceste rânduri, ești salvat!

Asta inseamnă maturitate emoțională, să îți asumi că viața ta depinde de tine, de acțiunile tale.

Eu consum mult conținut motivațional, mai ales în momentele mai dificile și m-am gândit că ar fi o idee bună să produc și eu genul ăsta de conținut.

Am început cu disciplina pentru că probabil simt că e loc de mai multă disciplină în viața mea.

Te învit să dai play acestui video și să-mi spui într-un final ce înseamnă disciplina pentru tine și dacă consideri că disciplina este pentru oricine?

În acest vlog am intervievat câțiva oameni disciplinați pentru că vreau să descopăr dacă există o legătură strânsă între disciplină și succes.

Vezi ce au răspuns invitații mei și spune-mi ce părere ai despre disciplină. Crezi că disciplina este pentru oricine?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare
Total
0
Share