fbpx
Dark Light

Ieri seară am stat trei ore să editez grafica asta de la cover. 

Nici măcar nu am făcut-o de la zero. Doar am modificat un template. Am schimbat culorile, am rearanjat, completat și editat, elementele grafice, mi-am pus poza și logo-ul. 

Din aceste 3 ore doar 1 cred că am lucrat, efectiv. 

Am pierdut 1 oră căutând o poză potrivită… Tot nu sunt împăcat cu asta dar mi-am dat seama că am căutat prea mult și e cazul să mă opresc.  La un moment dat mi-a trecut prin cap să fac una, dar eram deja după 10 ore de filmări alte 3 de stat în fața calculatorului așa că am renunțat repede la idee. Hai să nu fiu așa dramatic, doar am amânat-o. Voi schimba poza asta la un moment dat.  

Am pierdut altă oră în încercarea de a salva grafica la o rezoluție potrivită. Nu voiam să adorm fără să-l postez. Nu am reușit. Era 3:30AM. Am acceptat înfrângerea. Urma să mă trezesc după doar 4h30, ideea asta mă stresa și mai tare. Am adormit greu, eram ofticat că nu înțelegeam unde s-au dus cele 3h fără rezultat. 

Am reușit să repar problema cu rezoluția în 10 minute, a doua zi, când aveam mintea mult mai limpede. 

Logo-ul de la podcast îl aveam deja de 2 ani. Atunci am zis că ar fi mișto să am propriul podcast. Nu știam exact despre ce aș vrea să vorbesc, cine vreau să mă asculte și mai nimic din zona asta de strategie. 

Aveam doar dorința de a face ceva în sensul ăsta și știam că vreau să fie cu un mesaj optimist, de aici și numele. 

Dorința asta s-a consumat repede. Fără strategie, fără un plan pe termen lung, nu am reușit să fac față scuzelor. Că nu am microfon ca al lui Joe Rogan, că nu am setup-ul lui Andi Moisescu, că nu am glumele lui Bobonete sau că-mi lipsește a 3-a cameră de filmat. Ai prins ideea. Multe scuze. 

E bine că am reușit să fac  logo-u atunci. Am creat conturi pe Spotify, pe Soundcloud chiar și pe Apple Podcast

Mi-am găsit un jingle care îmi place și acum, la 2 ani distanță. Mi se pare că are vibe-ul potrivit.

Știu că podcastul trebuie să placă mai mult ascultătorilor, într-un final este pentru ei. Dar este important să-mi placă și mie, altfel nu văd rostul. 

De ce e bine că le-am făcut atunci? 

Pentru că au fost mereu acolo să-mi amintească ceva ce am început. Chiar dacă fizic nu mișcam, nici un deget, în direcția asta, în mintea mea rotițele se învârteau. 

Lucrurile se întâmplă, în viață, atunci când trebuie.

Nu cred că are rost să ne înverșunăm prea tare atunci când ceasul universului nu se sincronizează cu al nostru. 

Mă bucur, sincer, că la 2 ani poate și mai mult de la prima idee despre acest podcast, e pe cale să se întâmple cu adevărat! Simt că acum este momentul. 

Va fi un Show in adevăratul sens al cuvântului, sau acolo se va ajunge. Pentru că un show are nevoie și de audiență, iar eu am ales să mă bazez pe voi pentru asta. Am încredere că mai devreme sau mai târziu vă veți strânge, în număr mare. 

Nu știu care sunt invitații din prima emisiune dar știu că am o listă cu mai bine de 50 de antreprenori români care s-au înscris în lista cu invitați în doar 3 zile de la postare. 

Încă nu am pus la punct partea tehnică. Am făcut research-ul necesar, am ajuns la niște concluzii, acum urmează să testez. 

Pe această cale mulțumesc Claudiei Penda care s-a oferit să facă invitația în locul meu pe grupul Nu Mai port. Cine crede că poate face PR mai bine decât o femeie frumoasă și deșteaptă, se înșeală. 🙂 

Vă  anunț că joi, 17 februarie, 2022, este o zi care trebuie notată în calendar. 

Se va scrie istorie. 

Este prima zi de emisie LIVE pentru Un podcast Optimist.

Show-ul al cărui gazdă voi fi și locul unde jocul și educația fac casă bună într-o cauză comună: creștem capitalul de imagine al antreprenorilor români, în mediul digital. 

Ce mă face să fac anunțul ăsta cu atâta încredere? 

Dacă ar fi să răspund simplul, cum îmi place mie și cât se poate de lipsit de logică, aș spune că așa simt. Acum s-au aliniat astrele. 

Dacă ar fi să dau un răspuns mai cumpătat, voi spune că de data asta am un plan, o strategie în care cred. 

Alege varianta care îți sună mai bine și vino să te convingi singur dacă merită sau nu atenția ta. 

Streamingul va fi live pe 3 platforme diferite. Revin curând cu link-urile unde poate fi urmărit. 

Până atunci dați like paginii de facebook cu numele meu. Nu puteam găzdui live-ul pe un cont personal așa că am schimbat numele unei pagini de-ale mele unde nu mai postasem de ceva timp. 

Apreciez fiecare like și fiecare share! Mulțumesc!  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare
Total
0
Share