fbpx
Dark Light

Video marketing-ul este asul tău din mânecă în 2022. 

Avantajul competitiv și timpul joacă un rol important dacă tu și afacerea ta chiar vrei să ieși în evidență.

În era digitală, atragerea atenției este fundamentală. O mulțime de creatori de conținut, editori, gadgeturi și aplicații concurează pentru a capta atenția noastră, iar supraîncărcarea de informații face ca publicul să blocheze ceea ce îi distrage atenția și să se concentreze în schimb pe ceea ce este urgent.

Atunci când faci marketing online, ajută și să ai formatul potrivit. 

Antreprenorii, startup-urile și întreprinderile mici și mijlocii, toate, pot folosi videoclipurile pentru a capta publicul cu ajutorul conținutului multimedia captivant. 

Salut eu sunt Claudiu Ciobanu și in continuare iti voi spune care sunt beneficiile cheie pentru Marketingul prin conținut video. 

Dă un like și  abonează-te la canalul meu de YouTube pentru mai multe strategii și practici de marketing inteligente, dovedite și de încredere. 

4 beneficii esențiale de care te poți bucura integrând clipurile video în strategia ta de video marketing.

Dacă nu ai chef să citești, poți da play acestui video.

Conținutul video se afișează foarte bine pe ecranele dispozitivelor mobile. 

Conținutul care atrage atenția necesită adesea utilizarea de formate multimedia, cum ar fi videoclipuri și imagini. Gândiți-vă la modul în care meme-urile și Instagram au explodat în popularitate în ultimul deceniu, în timp ce utilizarea mobilului a crescut semnificativ.

Clipurile video se. afișează bine pe ecrane electronice mici, unde utilizatorii își amintesc adesea ochii și derulează cu nerăbdare până când ceva convingător le captează atenția. În schimb, ochilor le este mai greu să proceseze textul scris, mai ales dacă un autor utilizează cuvinte complexe, formate din silabe multiple.

Conținutul Video face invățatul să fie mai ușor

Așa cum spuneam mai sus parcurgerea informației în format text este mult mai dificilă comparativ cu clipurile video. 

Un studiu al companiei Nielsen Norman spune că oamenii parcurg doar 20% dintr-un text de 500 de cuvinte. 

Publicul din digital preferă să consume videoclipuri și un motiv important este că sunt ușor, de urmărit, în cobcluzie nu necesită atât de mult efort pentru a le consuma.

In fiecare zi se consumă 100 milioane de conținut video pe Facebook

Studiile de caz recente au sugerat că YouTube nu numai că este al doilea ca mărime dintre motoarele de căutare în spatele Google, dar au concluzionat că Youtube este al doilea cel mai popular site web la nivel global, cu un timp estimat petrecut vizionând conținut video zilnic, care este de 1 miliard de ore.

Aveți link-uri către aceste statistici în articolul din descriere. 

Video Marketing-ul îți creste rata de conversie. 

Da ai auzit bine. Inserand continut video intr-o pagina de produs poți crește rata de conversie până la 144% conform acestui studiu.

O modalitate excelentă de a utiliza conținutul video pe o pagina unui produs sau serviciu este un „video explicativ”. Aceasta este o ocazie bună pentru un client să vadă un scurt videoclip pentru a afla totul despre ceea ce face produsul sau serviciul dumneavoastră de obicei într-un mod atrăgător sau distractiv.

Conținutul video ajuta la crearea unei relații între branduri și consumatori

Știm deja că oamenilor le place să vizioneze clipuri video, conținutul video este și responsabil pentru creșterea vânzărilor, dar este mai mult decât atât.

Conținutul bine adaptat poate stimula implicarea și comunicarea cu publicul dvs., oferind mărcii dvs. un aspect de fiabilitate, încredere și onestitate – valori importante pentru consumatorii care doresc să se conecteze cu o afacere.

Din aceste motive. Testimonialele video sunt instrumente grozave pe care să le iei în considerare atunci cand îți planifici strategia de video marketing

Spune-mi într-un comentariu dacă folosești conținutul video pentru strategia ta de marketing.

Răspunde cu Da, dacă intentionezi să creezi continut video în viitorul apropiat și care sunt, pentru tine cele mai mari provocări. 

Am creat un Curs de Video Marketing pe care îl poți accesa gratuit.

Vezi ce conține cursul de video marketing din acest clip.

Prezentare curs de video marketing
Curs Video Marketing
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare
Total
0
Share